Tuesday, 22 October 2013

Assalamualaikum semua (^ ^)....

Semua sihat? kalau tak sihat harap bersabar ye...sakitkan penghapus dosa... Mrs Green tak berapa nak evergreen ye dak? hikhikhik ke mana agaknya menghilang? tak hilang pun cuma senyap dan lenyap sebentar dari dunia blog...

Sekarang masih jalan-jalan kat blog kamu-kamu, cuma diri sendiri punyer blog tak berupdate. Terlalu banyak perkara besar yang datang. Ready or not kena terima juga. Redha.

Dari mula awal tahun 2013 rasanya macam tak putus-putus perkara yang berlaku dalam hidup ini. Semuanya ada pengajaran.

Bermula dengan alam baru untuk anak-anak, berlaku pula keinginan diri untuk berdikarikepalaikantenggiri walaupun sampai sekarang macam tak berdikari pun...apadaaaaa, kemudian ditimpa sakit telinga yang amat sangat...baru kena duga sikit...tau takut...sampai hari ni masih boleh mendengar lagi...Alhamdulillah...syukur sangat. Lepas tu...menghadapi bulan puasa yang kerap didatangi sakit kepala, mungkin tak cukup rehat walaupun kerja duduk je..huhuhu... Haaa asal nak raya je mesti dok serabut pasal ni, hari lain pun serabut gak maksudnya asal jumpa saudara mara duk berkira-kira pasal benda ni le, dengan harapan diri sendiri ingat dan orang lain pun tahu dan memahami. 



Copy paste dari siapa punyer ni, tqvm share. Klik kat gambar ni kalau nak tengok betul2.


Walaupun serabut namun bahagia dapat jumpa saudara mara. 





Kenduri kahwin dalam kalangan famili sendiri sungguh meriah, menyelit juga tumpang gembira gamaknya.

Ada sesiapa rindu bebudak bertuah ni?



Haaa ni masa depa gembira sakan di kampung sebab ada kenduri kahwin anak buah, jumpa ramai sepupu sepapat lebih kurang sebaya, belasah minum air mata meow sejukkkk, main tanah, tetiba ada pulak DJ pasang lagu korea ke hape tak tau then si abang berjoget pulak...adududu



Ini kenduri kahwin siapa tak ingat...tumpang bergambar ye

Ini je dulu ye...Have a nice day!!:)






9 comments:

  1. ha, tenggelam timbul ye... hehehe....

    ReplyDelete
  2. ha, tenggelam timbul ye. hehehe

    ReplyDelete
  3. sayaaaaaaa.....rindu ngan budak bertuah 2 org tu...lama dah tak kacau diorng ni..hehehee..wlcome back Pn Green...hehehee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi pihak budak berdua tu....rinduuuuu jugak kat cik ngah

      Delete
  4. rindu ngan u olls...ni mesti time tgh boring dan tak busy leh update ni..hihi...lame kite tak berchatting kat blog ni..blog i oll's tu pun sendu tapi kadang2 ade balik.huhu...

    ReplyDelete
  5. iols lagi lerrrr rindu ngan uolllllsssss

    ReplyDelete
  6. Anda telah ditag...
    http://eikorina.blogspot.com/2014/09/blogger-liebster-award.html

    ReplyDelete
  7. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete