Monday, 31 December 2012

Terpengaruh ke??

Bila dapat makanan sedap then bawa pula cerita ke anak-anak ke, husband ke, adik-beradik ke and entah siapa-siapa lagi tak tahu, mesti diorang pun macam teringin juga(diorang terpengaruh ke?)  


Kalau rajin buat sendiri, kalau tak rajin...faham-fahamlah  ye:)


Antara contoh makanan yang sampai orang terdekat teringin jugak adalah


V
V
V
V
V
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Kek coklat lembap


Naib baiklah jadi juga...tapi kan.....Gie guna tepung yang dah ready untuk dibuat, tak payah nak timbang bagai dan bersama-sama dengan adik ipar...wakakakaka tak aci kan??


Lasagna



Tiba-tiba mulut terlepas cakap kat adik ipar nak buat lasagna...hamikkau pergi buat!...berangan nak buat lasagna berlayer cantik macam gambar pada kotak lasagna tapi....wakakakaka nan hado jolah...takpe belasah je


Adolah rupa jugak ke nan hado...licin beb.


Kenny Rogers



Mulut yang selalu tak hengat nih membuatkan husband teringin ke KR jugak.



Si firas yang suka makanan manis-manis




"Nanti abang nak makan kat sini lagi ye ummi"




** Korang mudah terpengaruh tak?

13 comments:

  1. Eh.. kalau ini semua kakak pun sama teringin juga.

    ReplyDelete
  2. nak kek coklat jugak..pehlessssssssss..... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala dia lagila terer bab makan2 ni

      Delete
    2. x pandai buat kek and biskut hokeyyyyy...huwaaaa tapi suka makannnn...hukkhukkk

      Delete
  3. kih3...takpe tak aci pun janji tertunai hajat hati kui3..mestilah terpengaruh uols asal dengor citer jer terbayang, asal di sebut2 jer teringin, mohtip sgt napsu-napsi ni! wah3 anak2lah yg paling cepat terpengaruh! insan kecil yang begitu bahagia bila dpt apa yg diinginkan..btw hmmmm semangat abg harith..bukti air tangan umi terbaik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah mak cam gitu, anak pun gitu jugak...

      Delete
  4. Replies
    1. itew la nasib baik ada yg ready to be made...hikhikhik

      Delete
  5. Sedapnya.....kalau hari2 mkn mcm nie mau naik berat hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakkkkkk naik berat, berat mata memandang.....

      Delete
  6. Hui..dap..dap..dapnye..bile nak bawakkan i oll's lasagna itu...tk sabarnye nk makan.wawawa...ui..firas ngan harith begitu asyik sekali menikmati hidangan itu...kenny rogers terbaik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada kelapangan nak aje bawakkan lasagna ke makaroni bakar ke....dap sangat

      Delete