Tuesday, 26 February 2013

Blok kaler

Korang tau kan yang sekarang ni masih musim hujan panas tak kira dah blok kaler...ala yg baju kaler lain tudung kaler lain...

Kalau dulu mesti nak matching, sedondon, seirama.

Ala macam dulu-dulu kalau pakai baju kaler pink then tudung pun pink kaler, pastu ada pulak cakap...eh sirap bandung berjalan...(eh menyirap ye dak kalau tuan badan dengar)

Mungkin orang lain dah lama terjebak

Entah kenapa suatu hari tu pergi kerja boleh pula terberani nak buat juga...




Sepanjang berada di ofis macam rasa terawang-awang... betul ke apa yang aku buat ni?

Ingat tak pikca ni?





Tak per boleh refer ENTRI ni

Yang mana pada hari kejadian kitorang adik-beradik pengantin pakai baju kaler biru juga...ala ikut tema kan

I terus je ambil tudung kaler biru, sebab tak kuasa nak fikir nak matching ke nak beli tudung baru ke ape ke

Tetiba I tengok Na ....wow biru pink...gorgeous...okay osem!!


**Ade beran?


21 comments:

  1. untung gak sirap bandung
    mcm aku ni
    size istimewa
    pakai ungu gelap je
    orang ingat Dino Barney berjalan.ahahha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe tak pe lepaih ni pakai ungu gelap tu dengan light pink ke, light green ke...terus wow

      Delete
  2. sekali sekala ubah citarasa ok jugakan..lebih
    segar.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu...selalunya rasa malap je, sekali sekala nak bagi diri sendiri ceria..berani

      Delete
  3. Fesyen kan sekarang ni.dah macam2 warne ade.janji sodap mate memandang..kaler biru pink tu comel sgt..he2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gie masih ingat semalam cik rossa pakai light coklat dengan tudung hitam polkadot tu nampak ceria juga..nak nak pula brand 'akel' hui cun

      Delete
    2. Macehla u oll's..i oll's dah tkde baju nak pakai apo.nmpoknye kenela stail blok kaler mcm ni jgkla.he2..

      Delete
  4. Cantik lah... mmg nampak gorgeous!..
    klu sy berani je cuba sesuatu yg baru...:)

    ReplyDelete
  5. Mari join sini. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/sky-skype-skyping-by-selalulalu.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/tumblring-time-by-selalulalu.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/mencari-blogger-and-instagrammer-yang.html

    Thanks. ^^

    ReplyDelete
  6. Eh, comel apa. Skg ni trend kan? Heeeeeeee~

    ReplyDelete
  7. ini trend nora danish. kikiki

    ReplyDelete
  8. Hehehe...mmg osem tuh!
    lom pernah mncuba lg...psni nk wat gak la

    ReplyDelete
  9. salam ziarah :)

    ngah cari kaler blok ni..heee

    ReplyDelete