Monday, 4 February 2013

Segmen Saya Follow U,U Follow Me

Salam,

Addicted bersegmen?

Ada juga:) hihihi.

Hari ni nak join segmen ni....Segmen Saya Follow U,U Follow Me by Mohd Selim.

Banyak juga ilmu yang boleh dikongsi dalam blog dia.

Semoga dapat menjalin persahabatan dengan lebih ramai blogger dalam dunia blog.





Kalau nak join cuma perlu klik banner tu.

**I follow you:)


37 comments:

  1. dalam hidup ini sememangnya kita perlukan kawan yang bila bersamanya kita peroleh pengajaran dan apabila kita berjauhan daripadanya kenangan manis menjadi tanda ingatan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, kawan yg selalu dan tak jemu2 menasihati kita walaupun Allah pinjamkan sekejap je pada kita tapi masih diingati sampai sekarang...rindunyer

      Delete
  2. Wah...bersegmen lagi mrs.green.Bagus untuk mengukuhkan tali silaturrahim sesame blogger.I try to follow....

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...

    Terima kasih bebanyak Pn.Fauziah sudi join segmen saya,,,

    mselim3

    pls: pape nanti saya buat bloglist blogger yg join segmen nie k..utk sama2 follow memfollow k

    ReplyDelete
  4. Salam..singgah n follow sini juga :D

    ReplyDelete
  5. jemput join http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. syok gak, wat keje sikit tp impak insyaAllah besar

      Delete
  7. Salam Perkenalan..Dari Segmen yang Sama..Saya Dah Follow awak.. awak Follow saya Balik Yer. . .

    http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  9. Salam kenal....
    Follow sini dari segmen sama...

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  10. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  11. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal..
    http://aswanazmy.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum...Saya juga dari segmen yg sama. Dah follow blog awak. Jemputlah ke blog sy bila free. Happy blogging and TQ.

    http://jukdin.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sme..done follow you..follow me back..

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum...

    singgah dari segmen sama :)

    http://www.khairilmazri.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  16. salam kenalan dari cinta03
    datang dari segmen yang sama...

    http://bebelancinta03.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-u-u-follow-me-by.html?showComment=1360896374181#c287070319666240705

    ReplyDelete
  17. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    angkat kaki join sini :)

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum...singgah dari segmen sama :)
    http://hasnah60.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  20. dari segmen sama.. singgah n follow :)
    http://karipapkensar.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  21. Salam ukhwah…Done follow u…Jemputlah join my 1st segmen…
    http://eikorina.blogspot.com/2013/03/segmen-eikorina-first-bloglist.html

    ReplyDelete